Razlaga sanj, 2. del

Omenili smo, da sanje predstavljajo naša nagnjenja, da preko sanj lahko spoznamo sebe ter, da se razlage sanj moramo lotiti individualno. Upam, da boste s pomočjo spodaj zbranih razlag sanj našli odgovore, ki jih iščete!

Sanjati OLTAR

Sanje o oltarjih nam sporočajo, da bo projekt na katerem delamo uspel. Če so na oltarju prižgane sveče je to dvojni znak uspeha. Klečati pred oltarjem pomeni, da ste izredno duhovna oseba in da je vaš projekt božansko podprt.

Sanjati ANGELE

Angeli so v sanjah poosebljene božanske zamisli, ki so našli pot nas. Angeli se v naših sanjah pojavijo takrat, kadar preučujemo naše vedenje in odnose. Angeli nam sporočajo, da moramo peručiti tudi naše motivacije.

Angeli so božji glasniki. Ko si vzamemo čas za raziskovanje svoje duše bodo nas vodili do novih spoznanj in novih smeri. Sanje o angelih kažejo tudi na močno željo po harmoniji, moči, vodstvu,  prijateljstvu in čustveni povezanosti.

Sanjati VREČE IN TORBE

V sanjskih vrečah se skrivajo osebnostne lastnosti, ki vam pomagajo ali vas ovirajo. Bodite pozorni na to, kaj se nahaja v vreči! Če sanjate o vreči ali torbi to pomeni, da morate raziskati vašo podzavest in prepoznati katere lastnosti vas ovirajo, in katere vam koristijo. S tem znanjem boste sposobni pospešiti vašo rast.

Sanjati URE

Sanjska ura je povezana s časom. Lahko kaže na strah, da gre življenje preihitro mimo vas ali, da se stvari premikajo prehitro. Če sanjate, da navijate uro to pomeni, da stopate v novo obdobje vašega življenja. Budilke v sanjah pomenijo, da morate sprejeti odločitev, ki vam lahko spremeni življenje.

Sanjati HUDIČA

Hudič v sanjah predstavlja temo in zmedenost. Če vas običše v spanju to lahko pomeni, da ste preobremenjeni z negativnimi mislimi, ali pa nekdo v vašem življenju negativno vpliva na vas.

Hudič je lahko simbol skušnjave in predstavlja človeškegi ego. Morda je prišel čas, da svoj ego malce utišate.

Sanjati OČALA

Očala v sanjah simbolizirajo vaš pogled na svet. Če nosite očala, je to simbol ravnovesja, zmernosti in vrednot. Če ste izgubili očala, boste morali posvetiti večjo pozornost lažnim stvarem v vašem življenju, kajti veliko je še nerazrešenih skrivnosti. Če v sanjah vidite očala, to lahko pomeni, da imate trenutno popačen pogled na svet ali vašo okolico.

Sanjati GOZD

Gozdovi v sanjah so povezani z našimi izkušnjami, čustvi, vizijo in sencami. Lahko kažejo na nerešene čustvene vezi ali na to, da ne vidimo jasno poti za reševanje naših problemov. Temni Gozdovi lahko pomenijo, da se počutimo izgubljeni v življenju. Če pa sanjate čudovite, cveteče gozdove, to lahko kaže an trdno zaupanje v božansko vodstvo in obilje. Če sanjamo goreči gozd to lahhko pomeni tudi  zdravstvene težave.

Sanjati HIŠO
Sanjati MASKE
Sanjati GORO
Sanjati PRSTANE
Sanjati ČEVLJE
Sanjati TUNEL
Sanjati DEŽNIK
Sanjati VODO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>